Logopedie is zorg op maat. In de behandeling wordt zoveel mogelijk in overleg met de patiënt gezocht naar de beste aanpak.

Het is belangrijk dat u zich geholpen voelt en dat u baat heeft bij de logopedie. Wij kijken dus niet alleen naar de verwijsdiagnose van de verwijzend arts, maar zijn vooral benieuwd naar uw eigen hulpvraag. Wat wilt u bereiken ? Waar loopt u tegenaan in het dagelijks leven, in hoeverre wordt u door uw probleem beperkt ?

Daarbij zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Welke aanpak is geschikt voor uw probleem en werkt voor u persoonlijk ? Sommige behandelmethoden slaan bij de ene persoon aan maar bij de ander totaal niet. 

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis en veilig voelt. Aarzel dus niet om uw vragen, twijfels of mening uit te spreken tegen uw logopedist; zo kunnen wij u het beste helpen.

 

 

 

 

Mocht u desondanks klachten hebben over de logopedische behandeling, en u komt er samen met uw logopedist niet uit, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling  van het Klachtenloket Paramedici. 

Meer informatie over de klachtenregeling vindt u op www.klachtenloketparamedici.nl